h

Nieuws uit 2006

21 december 2006

LET OP!

Heeft U ook een brief ontvangen van KPN waarvan de aanvang luidt:

Lees verder
16 december 2006

PERSBERICHT Bouwplannen op Wiekslagterrein gaan gewoon door

Een uiterste poging van de SP-fractie in de gemeenteraad van Sneek, om de bouwplannen voor het Wiekslagterrein alsnog te wijzigen, is niet gelukt. Omdat het oude voorbereidingsbesluit was verlopen, moest een nieuwe bij Provinciale Staten worden ingediend.

Lees verder
5 december 2006

Sinterklaascadeau voor hurend Nederland

De Eerste Kamer heeft de nieuwe huurwetgeving controversieel verklaard. Daarbij gaat het om twee wetsvoorstellen: de modernisering van het huurbeleid en de betaalbaarheidsheffing huurwoningen. Alleen de VVD was tegen. De Woonbond is blij met deze uitspraak.

Lees verder
5 december 2006

Eindejaarsuitkering en Toeslagenwet

In december 2004 heeft UWV aan alle mensen met een WAO uitkering, die in het verleden recht hadden op een eindejaarsuitkering, die uitbetaald werd door UWV, bekend gemaakt dat ze zich elders moesten melden omdat de uitbetaling niet langer zou geschieden door het UWV.

Lees verder
20 november 2006

Energielastenverlager maakt besparing van 800 euro mogelijk

Een gemiddeld huishouden kan tot 800 euro besparen op de jaarlijkse energierekening. Dat kan met de Energielastenverlager, een interactieve website voor gratis energiebesparingsadviezen die aansluiten op de uiteenlopende situaties en eigen voorkeuren van huishoudens.

Lees verder
20 november 2006

Muzikale Manifestatie in Gorredijk voor Vluchtelingen

Vorige week dinsdag is een 21 jarige asielzoeker uit Gorredijk door de politie overgedragen aan de Vreemdelingendienst omdat hij zich niet kon legitimeren. Bij controle bleek dat hij sinds enige tijd illegaal in Nederland verblijft en derhalve wordt beschouwd als ongewenste vreemdeling.

Lees verder

Pagina's

U bent hier