h

Volkspetitie Red de zorg

19 mei 2015

Volkspetitie Red de zorg

Met de toenemende bezuinigingen op de zorg lijkt het erop dat een grote groep Nederlanders vogelvrij wordt verklaard door dit huidige kabinet.

Steeds meer berichten van schrijnende toestanden in verzorgingshuizen, instellingen, ziekenhuizen, etc. bereiken de media.                                                              Om het kabinet te laten zien zijn de bonden FNV en CNV een actie gestart om 300.000 handtekeningen te verzamelen voor een volkspetitie.

Omdat de SP dit initiatief van harte ondersteunt, gaan er door het gehele land ook actieve SP’ers de straat op om ook handtekeningen te verzamelen. Zo ook in vanmiddag in Sneek op een gezellig drukke jaarmarkt. Met 6 SP’ers en 3 FNV’ers werden er ongeveer 350 handtekeningen opgehaald, een mooi resultaat.

Foto: SP

Deze actie loopt nog tot 15 juni dus er is nog tijd voor iedereen om zijn of haar handtekening te zetten onder deze petitie                                                                             Dit kan natuurlijk op plaatsen waar de SP of de FNV op straat staat maar ook via onderstaande link van de FNV

Wij hopen op een aantal van minstens 300.000 handtekeningen zodat we met elkaar een duidelijk signaal kunnen afgeven aan dit kabinet dat deze manier van bezuinigingen echt niet kan

Teken hier de petitie online

http://www.fnvvoorzorg.nl/forms/volkspetitie-red-de-zorg/

Reacties

Laat de zorg ook uw zorg zijn en behoud het voor de mensen die niet zonder kunnen

Aktie is belangrijk! !

Sinds de bezuinigingen in de zorg zijn we geen patiënten meer, maar "INKOMEN" geworden.

Reactie toevoegen

U bent hier