h

Handtekeningen actie Red de zorg

2 september 2015

Handtekeningen actie Red de zorg

Afgelopen dinsdag zijn er een paar actieve mensen de straat op gegaan om handtekeningen te verzamelen voor de 'Red de zorg' actie

De dinsdagmarkt een mooie gelegenheid om nog wat handtekeningen voor de 'red de zorg' actie van de FNV op te halen. Zo ook deze dinsdag 1 september.

We hopen natuurlijk dat we dit keer echt massaal in Amsterdam aanwezig zijn. En dat we ongelofelijk veel handtekeningen hebben.

De markt viel tegen, het weer viel eerst tegen werd later beter en ook de drukte viel tegen. De reacties daarentegen waren hartverwarmend.

Waren er afgelopen voorjaar al veel positieve reacties nu leek het besef er nog meer dat het zo niet kan en dat we samen iets moeten gaan doen. Dus veel mensen zetten vlot hun handtekening. Ook viel het op dat mensen het beginnen te voelen, te zien, te merken.

Onze zorg wordt afgebroken en is voor veel mensen onbereikbaar geworden. Hartverscheurende verhalen en de verzuchting werken tot je 67ste en dan zo snel mogelijk dood gaan dat willen ze daar in Den Haag. En dat is toch wel heel erg dat mensen, onze ouderen het zo voelen.

Laten we met zijn allen op staan en hier iets tegen doen!

Vandaag hebben we 150 handtekeningen opgehaald en we hopen heel veel mensen te zien 12 September in Amsterdam.

WIJ GAAN

http://www.fnvvoorzorg.nl/doe-mee/

Doet u Mee?

Reactie toevoegen

U bent hier