h

Zorg voor de zorg

9 maart 2013

Zorg voor de zorg

Zorg voor de ThuiszorgZaterdag 16 Maart staan we met onze SP kraam op het Schaapmarktplein in Sneek. We gaan dan handtekeningen verzamelen voor het behoud van de thuiszorg in samenwerking met de Abvakabo.

In het kader van de actie zorg voor de zorg zijn een aantal leden van de SP Súdwest Fryslân woensdagavond 6 maart op pad geweest met de handtekeningen lijsten van de Abvakabo voor behoud van goede thuiszorg. Ook zijn er heel veel ouderenkranten bezorgd en zorgkranten uitgedeeld.

Op donderdag 7 maart zijn een aantal leden de actie van de thuiszorgmedewerkers in Drachten en SP Opsterland en SP Smallingerland gaan ondersteunen. Samen met de Abvakabo hebben we heel wat flyers en kranten uitgedeeld, en wat nog veel belangrijker is ook heel veel handtekeningen opgehaald.

Zaterdag 16 Maart zijn we met onze SP kraam te vinden op het Schaapmarktplein in Sneek, daar hopen we nog heel veel handtekeningen te verzamelen en een heleboel ouderenkranten en zorgkranten uit te delen. Ook zullen er een paar creatieve uitspattingen van SP leden te bewonderen zijn in en om de kraam.

Natuurlijk hopen we daar ook velen te zien om de ‘Zorg voor de zorg’ actie te ondersteunen en uiteindelijk op zaterdag 6 April met duizenden op met Malieveld in den Haag te staan om onze stem te laten horen.

Voor meer informatie:
Carla van der Hoek, 06 30408783

U bent hier