h

1 voor allen; 1 voor sociale huisvesting

31 maart 2012

1 voor allen; 1 voor sociale huisvesting

1 voor allen
De Socialistische Partij Súdwest Fryslân (SWF) is op zoek naar foto’s van leegstaande panden die als woning gebruikt zouden kunnen worden.

1 voor allen; 1 voor sociale huisvesting

De Socialistische Partij Súdwest Fryslân (SWF) is op zoek naar foto’s van leegstaande panden die als woning gebruikt zouden kunnen worden. De woningnood is zo hoog in Súdwest Fryslân dat we dit met uw foto onder de aandacht willen brengen. De marktwerking in de sociale woningbouw heeft er inmiddels voor gezorgd dat er goede woningen te koop worden gezet, en dat er steeds minder woningen voor huur beschikbaar zijn. Zo is er voor de bewoners van de blauwe flat in de Furmerusstraat geen alternatieve woning, maar wordt er wel gesloopt. De SP ondersteunt het platform in haar strijd tegen hun woningnood en vraagt nu om uw hulp.

Mocht u nou een leegstaand pand of panden weten die, volgens u, ook heel goed gebruikt zouden kunnen worden voor het uitbreiden van sociale woningbouw in deze gemeente, stuur uw foto met straatnaam en nummer dan naar webmaster@sudwestfryslan.sp.nl

Wij plaatsen deze dan op onze site.

Alvast bedankt.

Met vr. gr.

Douwe Steiginga

Webmaster SP Súdwest Fryslân

U bent hier