h

Handschoenenactie Sneek / Bolsward

13 november 2011

Handschoenenactie Sneek / Bolsward

werkhandschoenen
Handschoenenactie schaapsmarkt Sneek: Na de 1 voor allen actie zijn er een aantal leden nog bezig geweest met handtekeningen verzamelen van de solidariteitsketting.

Na de 1 voor allen actie zijn er een aantal leden nog bezig geweest met handtekeningen verzamelen van de solidariteitsketting. Ook was er nog een SP lid uit Dongeradeel die voor de 1 voor allen actie langs was gekomen en een sympathisant van de SP die samen ZO-kranten uit deelden.
handschoenenactie

Na een dik uur op de schaapsmarkt in Sneek te hebben staan, waren de handschoenen op en hadden we er een zak vol met getekende handschoenen bij. We hebben met veel mensen gesproken. Veel mensen waren bezorgd over de bezuinigingen die dit kabinet door voeren wil.

De week daarna zijn er weer een paar zeer actieve leden bezig geweest met een handschoenenactie in Bolsward.
Tineke, Marloes, Marja, Joost en Ronald zijn rond 11:15 begonnen met handtekeningen verzamelen bij de Jumbo en Aldi, ging goed tot ze rond 12:00 hier weggestuurd werden (volgens de bedrijfsleider moesten ze een vergunning hebben).Onze doorzetters zijn toen richting de binnenstad gelopen en hebben hier nog tot 14:00 handtekeningen verzameld. Er zijn veel getekende handschoenen opgehaald en goede gespreken met mensen gehad over deze bezuinigingen.
handschoenenactie bosward november 2011

U bent hier