h

SP huisstijl campagne door Thonik

13 mei 2010

SP huisstijl campagne door Thonik

In mei gaat de SP campagne in alle hevigheid los in het kader van de Tweede Kamerverkiezingen. Altijd al willen weten wie de succesvolle en bekroonde SP huisstijl hebben ontworpen? Het ontwerpburo 'Thonik' exposeert nog tot 27 juni in Amsterdam.

thonik_sp_1

De expositie is te bewonderen in de OBA - Openbare Bibliotheek Amsterdam - op loopafstand (10 min.) van het NS centraal station. Naar links, richting 'NEMO' en het VOC schip. Dus, wanneer je in de buurt bent, neem gerust een kijkje. Ook het dakterras van de bieb met uitzicht over de stad Amsterdam is zeer de moeite waard!

thonik_sp_2 thonik_sp_3

De expositie over Thonik en de SP is nog te bekijken t/m 27 juni 2010. De Openbare Bibliotheek is elke dag open (ook zondags) van 10.00 tot 22.00 uur.

De toegang is gratis.

En ... stem 9 juni SP !
Wat Moet dat Moet !

U bent hier