h

Jetta Klijnsma neemt zwartboek SP in ontvangst

27 mei 2013

Jetta Klijnsma neemt zwartboek SP in ontvangst

Iets later dan verwacht kwam staatssecretaris Jetta Klijnsma vandaag op werkbezoek bij Banketbakkerij van de Leur in Bolsward. Dit is één van de bedrijven die deelnemen aan tewerkstellingsproject Pastiel. De SP was luidruchtig aanwezig met strijdliederen en Chaingang om te protesteren tegen de mistanden bij Pastiel.

De staatssecretaris kón ons simpelweg niet over het hoofd zien. Nog maar amper uit de auto vond ze de chaingang op haar pad. Ze stond ons te woord en heeft het zwartboek Tewerkgestelden aan het Woord in ontvangst genomen. Ze beloofde deze tussenrapportage aandachtig door te lezen en met een reactie te komen. Wij zien de reactie van de staatssecretaris met grote interesse tegemoet.

 

Meldpunt werkproject Pastiel

 

U bent hier