h

CONCEPTBELEIDSPLAN WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING (Wmo) 2008-2011 ZUIDWEST FRIESLAND

19 oktober 2007

CONCEPTBELEIDSPLAN WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING (Wmo) 2008-2011 ZUIDWEST FRIESLAND

De colleges van Burgemeester en Wethouders van de Zuidwest Friesland gemeenten (Bolsward, Gaasterlân-Sleat, Lemsterland, Littenseradiel, Nijefurd, Sneek, Wûnseradiel en Wymbritseradiel) hebben het integrale conceptbeleidsplan Wmo 2008-2011 Zuidwest Friesland vastgesteld.

Dit integrale beleidsplan is de tweede stap (trap) in het zogenaamde beleidsontwikkeltraject (drietrapsraket) Wmo, waarmee door de acht Zuidwest gemeenten in 2005 een begin is gemaakt.

De kadernotitie Wmo heeft hiervoor als uitgangspunt gediend. Het is de bedoeling, dat het integrale beleidsplan door de acht afzonderlijke gemeenten in 2008 waar nodig lokaal (derde trap) wordt ingekleurd.

De komende zes weken -vanaf week 42 tot en met week 48- ligt het plan ter inzage voor inspraak in de gemeentehuizen van de acht gemeenten en in de Wmo-loketten in Balk, Bolsward, Lemmer en Sneek.

Het plan is ook te raadplegen via de gemeentelijke websites en via www.wmozwf.nl Gedurende de termijn van zes weken kunnen de inwoners van de Zuidwest Friesland gemeenten en belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen schriftelijk en mondeling reageren.

Schriftelijke reacties kunnen tot 30 november worden gestuurd naar de colleges van de betreffende gemeenten.

U bent hier