h

Campagne GR2014

In dit dossier vindt u alle berichten over de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014.

11 maart 2014

SP SWF plaatst leugenbankje op verzoek van de oudere Snekers

Vandaag heeft de SP een leugenbankje geplaatst bij De Wip in Sneek. Al in 1995 werd hierover in de krant geschreven. Een groep oudere Snekers wilde graag een bankje.

Lees verder
10 maart 2014

SP Kamerlid steunt lokale afdeling bij campagne

Komende zaterdag 15 maart maken SP lijsttrekker Carla van de Hoek, SP Tweede Kamerlid Paulus Jansen en enkele leden van het campagneteam een tour langs een aantal plaatsen in Súdwest-Fryslân.

Lees verder
8 maart 2014

Ook 'De Hel' nu 100% Sociaal

Vandaag waren we met de kraam en een grote groep campagne-medewerkers in het centrum van Sneek. Door het mooie weer was het een drukte van belang en de voorbijgangers hadden behalve voor het winkelen ook genoeg belangstelling voor onze verkiezingskrant.

Lees verder
2 maart 2014

Flyeren met de bakfiets in Sneek

Met de SP bakfiets stonden we vanmiddag in het centrum van Sneek. Ook op deze koopzondag vonden onze verkiezingskranten gretig aftrek. 

Lees verder
1 maart 2014

Campagne in Makkum, Stavoren en Warns

Makkum, Stavoren en Warns zijn vandaag bezocht door onze campagne-mensen. In Makkum waren we met de kraam en was er veel waardering voor onze aanwezigheid. "Wij worden hier vaak vergeten en zien hier nooit een politieke partij" was een veelgehoorde opmerking.

Lees verder
28 februari 2014

De nieuwe dorpen in Súdwest-Fryslân

Ook in de dorpen die nieuw zijn in onze gemeente, Dearsum, Raerd, Poppenwier, Tersoal en Sibrandabuorren mag nu bekend zijn dat in Súdwest-Fryslân de SP meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder
22 februari 2014

Met onze verkiezingskrant in IJlst

Vandaag hebben we IJlst bezocht met het campagneteam en stonden daar bij de supermarkt om onze verkiezingskrant uit te delen. Voor veel mensen een aanleiding om even een praatje met ons aan te knopen. We kregen vragen over windenergie, de zorg en uiteraard ook over het beleid van het huidige kabinet. 

Lees verder
18 februari 2014

Campagne SP Súdwest-Fryslân gestart!

Na weken van voorbereiden gaat de SP nu echt los! Om de inwoners van Súdwest-Fryslân warm te maken voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen zijn ze begonnen met een leuke bloemenactie op Valentijnsdag. Afgelopen zaterdag is de campagne officieel begonnen door onze hele gemeente 100% sociaal te verklaren met een tour langs alle dorpen en steden. Hiermee wil de SP laten zien dat wij er zijn voor alle bewoners van onze gemeente!

Lees verder
15 februari 2014

SP on tour: Súdwest-Fryslân 100% sociaal!

100% sociaal, dat wordt de hele gemeente SWF als het aan de SP ligt. Verschillende teams hebben vandaag ALLE plaatsen in SWF bezocht en 100% sociaal verklaard. Hiermee wil de SP aangeven dat zij er willen zijn voor alle inwoners van de gemeente.

Lees verder
7 februari 2014

De SP doet mee!

Nu de SP officieel mee doet met de gemeenteraads-verkiezingen geeft de partij ook het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vrij. Omdat iedereen in de afdeling mee mocht praten en denken is er een programma ontstaan dat breed gedragen wordt binnen de afdeling.

Lees verder

U bent hier