h

Enquête's ophalen

1 maart 2024

Enquête's ophalen

Foto: Carla van der Hoek

Vanavond waren Carla en Marja enquêtes ophalen langs de Worp Tjaardastraat. Ondanks de kou en de regen, met een zonnig humeur langs de deur. Ze kregen veel positieve reacties op het persoonlijk ophalen en op ons initiatief. 

Veel mensen ervaren veel overlast van het sterk toegenomen verkeer sinds de Sneeker binnenstad autoluw is geworden. Er staat regelmatig file en het oprijden van de Worp Tjaarda is vrijwel onmogelijk geworden. Ondanks dat sommigen de rust in de stad wel lekker vinden,  is het nadeel groter dan het voordeel. De hoeveelheid auto's ervaar je iedere dag. 

WIj betwijfelen dan ook of de paar veranderingen dan ook de overlast in omliggende wijken gaat oplossen.

Wordt vervolgd!

Foto: Carla van der Hoek

Reactie toevoegen

U bent hier