h

ALV 7 april 2022

11 april 2022

ALV 7 april 2022

Foto: SP

Op donderdag 7 april heeft afdeling Súdwest-Fryslân de ALV gehouden.
Vanuit de statenfractie werd een verslag gegeven door fractievoorzitter Hanneke Goede. Er werd gesproken over landbouw, stikstof, vliegbasis Leeuwarden, jacht, woningbouw, openbaar vervoer, de energietransitie en nog diverse andere onderwerpen.

Na het verslag vanuit de statenfractie werd de tijdlijn doorgelopen van de Provinciale Statenverkiezingen in 2023. Dit lijkt enorm vroeg, maar voordat we het weten is het al zo ver! Een deel van de onderwerpen waarvan verslag werd gedaan zal zeer zeker terugkeren bij de campagne.
De leden werden ingelicht over de aankomende regioconferentie, waar een kandidatencommissie en programmacommissie gekozen gaan worden. 

Tot slot werd er steun gevraagd, en unaniem gegeven, voor het overdragen van het voorzitterschap naar Hanneke Goede.
De komende 2 jaar staan in het teken van de afdeling opnieuw opbouwen, leden benaderen en leren kennen, een nieuwe actieve groep opbouwen en uiteindelijk een nieuw bestuur vormen. Dit werd vol enthousiasme door de leden ontvangen.
Uit naam van de ALV zijn er nieuwe materialen aangeschaf en zullen de inwoners van Súdwest-Fryslân onze mensen binnenkort treffen in onze nieuwe partytent!

Reactie toevoegen

U bent hier