h

Democratisering van de Economie

21 januari 2013

Democratisering van de Economie

Arjan
Arjan Vliegenthart komt vrijdag 8 februari in Gorredijk om met de SP leden uit Friesland te praten over het thema democratisering van de economie.

Sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw is de discussie over dit onderwerp verstomd. Ten onrechte, heeft de SP altijd gevonden. En de huidige economische crisis geeft ons gelijk. Probleem is dat de meeste politieke partijen inmiddels vervreemd zijn van dat thema. Zij laten hun denken en doen goeddeels bepalen door de vraag hoe de markten erop zullen reageren. Ideologisch zijn zij vrijwel allemaal bewoner van het liberale huis geworden. Dat geldt niet voor de SP. Aan ons is het daarom om het voortouw te nemen nieuwe toepassingen te ontwikkelen die het democratisch toezicht op de economie kunnen vergroten en daarmee dienstbaar zijn aan de menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit in de samenleving.
Arjan Vliegenthart komt daarom vrijdag 8 februari in Gorredijk om met de SP leden uit Friesland te praten over het thema democratisering van de economie
De bedoeling van de avond is de discussie over dit onderwerp te starten zodat de leden van onze partij goed voorbereid zijn op de behandeling van dit onderwerp op de regioconferentie van april.
Locatie: Cultureel Centrum/sporthal de Skâns Loaijersstrjitte 2 8401 DV Gorredijk
Aanvang: 20.00 Inloop vanaf 19.30

Alle geïnteresseerde leden van de SP in Friesland zijn van harte uitgenodigd!

democratisering van de economie

U bent hier